ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ / WELCOME

Αγαπητά μέλη και αθλητές, των Επαρχιακών Σωματείων της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ.

Σας καλωσορίζουμε στην σελίδα μας και σας ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά 2020 – 2021.

Το 1989 με την αναδόμηση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ και κατόπιν προτροπής του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, όλες οι Επαρχίες της Κύπρου έπρεπε να προχωρήσουν στη δημιουργία Επαρχιακών Σωματείων Μπόουλινγκ.

Σήμερα, 31 χρόνια μετά, δραστηριοποιούνται ανά το Παγκύπριο 6 σωματεία μπόουλινγκ . Με σειρά αρχαιότητας αναφέρουμε τα σωματεία: Ε.Σ.ΜΠΟ. Λευκωσίας, Ε.Σ.ΜΠΟ. Λεμεσού, Ε.Σ.ΜΠΟ. Αμμοχώστου, Ε.Σ.ΜΠΟ. Κερύνειας, Rock N Bowl Bowlers Club και Pafos-Cosmic Bowling Club.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, με ομόφωνη απόφαση του, δημιουργεί την σελίδα αυτή με σκοπό την ολοκληρωμένη, ταχεία, έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση σας

Τα μέλη μας και οι φίλοι του μπόουλινγκ γενικότερα θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για τα αποτελέσματα όλων των Τουρνουά ή Πρωταθλημάτων καθώς και γενικότερα για όλες τις εκδηλώσεις που διοργανώνει η Κ.Ο.ΜΠΟ.

Παράλληλα στην Ιστοσελίδα μας θα αναρτώνται όλες οι ανακοινώσεις της Ομοσπονδίας αλλά και φωτογραφικό υλικό από τις διάφορες εκδηλώσεις μέσα στη χρονιά.

Μέσω της σελίδας αυτής στα κοινωνικά δίκτυα, ευελπιστούμε να προσφέρουμε σε όλους εσάς, αλλά και σε όλους του φίλους και φίλες του αθλήματος του Μπόουλινγκ, μια ευρύτερη ενημέρωση για το άθλημα μας ως ένας από τους στόχους που έχει θέσει η Ομοσπονδία.

Θέλουμε να γνωρίζετε ότι το νεοκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο, της Ομοσπονδίας έχει θέσει Υψηλούς στόχους για ανανέωση, εξίσωση, και ευρεία προβολή του αθλήματος και σίγουρα πρωταρχικό λόγο σε τούτο έχετε εσείς οι αθλητές μπόουλερς  που ευελπιστούμε ότι θα είστε δίπλα μας σε αυτή την κοινή προσπάθεια μας.

Με γνώμονα τούτο, η σελίδα πέραν από την ενημέρωση, θα είναι ανοικτή σε όλους για οποιαδήποτε σχόλια, εισηγήσεις, θέσεις που θέλετε να γράψετε, πάντα μέσα σε ευγενή πλαίσια, χωρίς μομφές  και μεμψιμοιρίες αφού ο στόχος όλων μας είναι το καλό του Μπόουλινγκ.

Μέσα από την “ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ” που βρίσκεται στο κυρίως μενού μπορείτε να στείλετε τις εισηγήσεις σας αλλά και γενικότερα να επικοινωνήσετε με το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας για οτιδήποτε σας απασχολεί. Ευελπιστούμε ότι η όλη προσπάθεια θα αγκαλιαστεί από τα μέλη της Ομοσπονδίας και όχι μόνο.

Με αυτά σαν εισαγωγή, σας καλωσορίζουμε ξανά και ευχόμαστε σε όλους υγεία και καλά παιχνίδια.

Εκ μέρους του Δ.Σ.

Ντίνος Σοφοκλέους
Έφορος Αγώνων & Αξιολόγησης
Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ