Παγκύπριο Πρωτάθλημα 2019-20 / Οδηγίες προς ομάδες και αθλητές

Κατευθυντήριες Οδηγίες και Μέτρα Προφύλαξης από τον Covid-19
για την διεξαγωγή του Παγκύπριου Πρωταθλήματος 2019-20
στις 26 & 27 Σεπτεμβρίου 2020 στο COSMIC, Πάφος

Με βάση των ισχυόντων Οδηγιών, Κανονισμών, Διαταγμάτων και Νόμων και σε συνέχεια των οδηγιών του Υπουργείου Υγείας, οι οποίες οδηγίες υιοθετούνται στο σύνολό τους με την παρούσα, η Κυπριακή Ομοσπονδία Μπόουλιγκ, επιδεικνύοντας την ευθύνη που την διακατέχει, και σε συνεργασία με τον αθλητικό χώρο (μπόουλινγκ) COSMIC WORLD, επαναλαμβάνει και παραθέτει πιο κάτω εξειδικευμένα μέτρα προφύλαξης κατά την διεξαγωγή του Παγκύπριου Πρωταθλήματος 26 και 27 Σεπτεμβρίου 2020:

1. Ο εξοπλισμός που θα χρησιμοποιείται θα πρέπει να είναι ατομικός και να μην χρησιμοποιείται ταυτόχρονα από πέραν του ενός αθλητή.
2. Όλοι οι αθλούμενοι υποχρεούνται να επιδεικνύουν υγιεινή των χεριών πριν και μετά από κάθε παιχνίδι, καθώς και να φέρουν μάσκα όταν είναι εκτός διαδρόμων.
3. Κατά τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος, να καταβάλλεται κάθε προσπάθεια έτσι ώστε μια ομάδα/ένας αθλούμενος να έρχεται σε επαφή με όσο το δυνατό πιο περιορισμένο αριθμό άλλων ατόμων. Να καταβάλλεται προσπάθεια όπως κάθε αγώνας έχει όσο το δυνατό λιγότερη διάρκεια.
4. Κατά τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος:
– Να περιορίζονται στο βαθμό του δυνατού οι ομαδικοί πανηγυρισμοί και άλλες συνήθειες που φέρνουν αθλούμενους πολύ κοντά τον έναν στον άλλο.
– Αναπληρωματικοί αθλούμενοι να μην βρίσκονται στον ωφέλιμο χώρο άθλησης.
– Ο εξοπλισμός που θα χρησιμοποιείται να είναι ατομικής χρήσης, περιλαμβανομένων μπαλών και παπουτσιών μπόουλιγκ.
5. Απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος εντός του ωφέλιμου χώρου άθλησης στους μη έχοντες εργασία και σε θεατές.
6. Οι αθλητές θα πρέπει να κρατούν τις ενδεικνυόμενες αποστάσεις των δύο μέτρων μεταξύ τους στον χώρο αναμονής (στον ωφέλιμο χώρο πίσω από τους διαδρόμους).
7. Απαγορεύεται η επαφή χεριών μεταξύ των αθλητών.
8. Απαγορεύεται η ανούσια μετακίνηση αθλητή εντός του ωφέλιμου χώρου άθλησης, πέραν του χώρου αναμονής και των διαδρόμων όπου αθλείται.
**
Μάριος Νικολαίδης
Πρόεδρος Κ.Ο.ΜΠΟ.
**

Παγκύπριες διοργανώσεις 2019-20 – Λάδωμα διαδρόμων

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Μπόουλινγκ ενημερώνει τους συμμετέχοντες για τη μορφή λαδώματος (lanes oil pattern), των Παγκυπρίων Ομαδικών Διοργανώσεων “C.B.F. TEAMS TENPIN BOWLING CHAMPIONS LEAGUE” και “C.B.F. CUP-WINNERS CUP”, της αγωνιστικής περιόδου 2019-20.

Υπενθυμίζουμε ότι το Παγκύπριο Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στο COSMIC Bowling Center στην Πάφο, το Σαββατοκυρίακο 26 και 27 Σεπτεμβρίου 2020 και το Παγκύπριο Κύπελλο στο GALACTICA Bowling Center στη Λεμεσό, το Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2020.

Το λάδωμα είναι στη διάθεση των ομάδων για προπόνηση.

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ          ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Ντίνος Σοφοκλέους
Έφορος Αγώνων & Αξιολόγησης
Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ

Παγκύπριο Κύπελλο Ομάδων 2019-20

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Μπόουλινγκ ανακοινώνει τη διοργάνωση του Παγκυπρίου Κυπέλλου Ομάδων, “C.B.F. Cup-Winners CUP 2019-20“.

Το Παγκύπριο Κύπελλο θα διεξαχθεί στο GALACTICA Bowling Center στη Λεμεσό, το Σάββτο 3 Οκτωβρίου 2020.

Μπορείτε να διαβάσετε την Προκήρυξη του τουρνουά πατώντας ΕΔΩ

Ντίνος Σοφοκλέους
Έφορος Αγώνων & Αξιολόγησης
Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ομάδων 2019-20

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Μπόουλινγκ ανακοινώνει τη διοργάνωση του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ομάδων, “C.B.F. Teams Tenpin Bowling CHAMPIONS LEAGUE 2019-20“.

Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στο COSMIC Bowling Center στην Πάφο, το Σαββατοκυρίακο 26 και 27 Σεπτεμβρίου 2020.

Μπορείτε να διαβάσετε την Προκήρυξη του τουρνουά πατώντας ΕΔΩ

Ντίνος Σοφοκλέους
Έφορος Αγώνων & Αξιολόγησης
Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ

Ετήσιο Πρόγραμμα Κ.Ο.ΜΠΟ. 2020-21

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Μπόουλινγκ ενημερώνει τα μέλη της για την οριστικοποίηση του Επίσημου Προγράμματος Εκδηλώσεων και Αγωνιστικού Προγράμματος για την Αγωνιστική Περίοδο 2020-21.

Κάποιες ημερομηνίες ενδέχεται να αλλάξουν, αναλόγως των εκάστοτε διαταγμάτων του υπουργείου υγείας (λόγω Covid-19) καθώς επίσης και τις τροποποιήσεις του ετήσιου αγωνιστικού προγράμματος των E.T.B.F. & W.B.

Οι αίθουσες διεξαγωγής των Σταθμών του CYPRUS BOWLING TOUR (C.B.T.) θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Οι διοργανώσεις στις οποίες θα συμμετέχει η Κ.Ο.ΜΠΟ. με την αποστολή Εθνικής Ομάδας θα ανακοινωθούν στην Προκήρυξη του C.B.T.

Δείτε το Ετήσιο Πρόγραμμα πατώντας ΕΔΩ

Ντίνος Σοφοκλέους
Έφορος Αγώνων & Αξιολόγησης
Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ